První pochod žateckými parky

U příležitosti Evropského dne parků si členové i nečlenové MO ČSSD Žatec prošli žatecké parky (Sic ne národní, ale krásné). Sraz byl u evangelického kostela pod muzeem a za cíl si stanovili tábořiště u železného mostu. Procházka byla velmi příjemná, koruny stromů je chránily před žárem slunce a žatecké pivo v místní hospůdce zchladilo rozpálené turisty. Na závěr si opekli žatecké buřty a vykoupali v řece Ohři.

FOTO

Těšíme se na další ročník. :-)

Mgr. Miroslav Jan Šramota - předseda MO ČSSD Žatec

MO ČSSD Žatec slavila Den matek v domě s pečovatelskou službou

Předseda Mgr. Miroslav Jan Šramota, místopředsedkyně Jana Nováková, volební manager Antonín Meder a členka Ellen Vránová byli poblahopřát v DPS u příležitosti Dne matek. Ženám předali květinu a popřáli jim k jejich svátku.

Den 8.5.2014 osvobození

Členové MO ČSSD Žatec uctili u příležitosti osvobození ČSR památku všech, kteří bojovali proti fašismu. Připomněli si, že i v řadách sociální demokracie byli lidé, jež se aktivně zapojili do boje za svobodu.

Návštěva ministra školství Marcela Chládka v Žatci

U příležitosti Dne vzdělanosti 7.4.2014 zavítal do Žatce ministr školství PhDr. Marcel Chládek MBA. V první části návštěvy na SOU a SOŠ SČMSD Žatec si prohlédl učebny školy. Žáci mu předvedli svou práci, např. barmani, kuchaři a následně měl se žáky a učiteli debatu nad stavem českého školství.

Číst dál...

Den učitelů v Žatci

Dne 28. 3. 2014 členové MO ČSSD Žatec slavili Den učitelů. Připomněli si význam Jana Ámose Komenského v našich dějinách. Předseda ČSSD Žatec Mgr. Miroslav Jan Šramota a místopředsedkyně Jana Nováková obdarovali učitelky Ing. Hanu Henrychovou, Mgr. Stanislavu Hafnerovou a Mgr. Jaroslavu Raganovou květinou a poděkovali jim za všechny členy a občany města za jejich obětavost při vzdělávání dětí a mládeže.

FOTOGALERIE

Strana 1 z 2