stred

Rok 2014

Vážení voliči,

je tomu již delší dobu od krajských voleb, které převážily pomyslné misky vah na stranu levice. Stejně jako se tak děje po celé republice, i v našem kraji jsme za dobu našeho působení učinili výrazné pokroky v rozvoji Ústeckého kraje. Soustředěni na dění v našem regionu jsme si ale stále častěji vědomi útoků na naše zvolené kandidáty, kteří věnující se svým povinnostem čestně vzdorují začínajícím předvolebním nekalým praktikám.

Za nás členy OVV ČSSD Louny bych Vás chtěl tímto ubezpečit, že s příchodem tohoto „supervolebního roku“ jsme připraveni představit Vám pozitivní volební program a spolehlivé kandidáty. Nechceme se snižovat na úroveň opozičních stran a jejich ponižující špinavou taktiku politického boje. Vaše hlasy a srdce nechceme získat lží, ale chceme Vás přesvědčit naší prací a představit volební program směřující přímo k voličům a jejich potřebám. O našem regionu rozhodujme společně!

Bc. Jan Princlík

Člen OVV ČSSD Louny